Calsorin 500mg + D3 20mikrog tabl (1 × 100kpl)

Tarjous
18,86 €
14,50 €
Säästät 4,36 €
97,97 € / kg 127,43 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kpl
Tuotenumero (Muu) 9252592

Markkinoija

Orion Oyj

Lyhyt tuotekuvaus:

Helposti nieltävä kalsiumvalmiste kalsiumin ja D3-vitamiinin tarpeeseen. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton.

Käyttötarkoitus:

Päivittäisen kalsiumin ja D-vitamiinin saannin varmistaminen. Calsorin-tuotesarjan suosituin valmiste, Calsorin D 500 mg+20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste joka sisältää 500mg kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa.

Riittävä D-vitamiinin saanti on edellytys myös luuston kunnon ylläpidolle, sillä se vaikuttaa kalsiumin imeytymiseen. D-vitamiinia syntyy iholla auringon vaikutuksesta kesäaikaan, mutta muulloin sen riittävä saanti on hyvä varmistaa ravinnon ja D3-vitaamiinilisän avulla. D-vitaminoitu Calsorin sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa kalsiumin lisäksi riittävän D-vitamiinin saannin.

Annostelu:

1 tabletti/vrk niellään riittävän nesteen kera

Ainesosaluettelo:

kalsiumkarbonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium), pintakäsittelyaine (talkki, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi), kolekalsiferoli, väri (titaanioksidi), DL-alfa-tokoferoli, gelatiini (nauta), sakkaroosi, maissitärkkelys, maltodekstriini (maissi), akasia

Koko:

Calsorin 500 mg + D3 20 mcg 100 tabl

Muut tiedot:

www.calsorin.fi