XL-S MAX STRENGTH (120 KPL)

Tarjous
85,19 €
42,59 €
Säästät 42,60 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 120 KPL
Tuotenumero (Muu) 2373165

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

XL-S Medical Max Strength vähentää kaloriensaantia tavallisimmista ravintoaineista: hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta.

Käyttötarkoitus:

XL-S Medical Max Strength vähentää kaloriensaantia tavallisimmista ravintoaineista: hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta. Tuote sisältää Clavitanolia™, joka on patentoitu luonnollinen yhdistelmä joka estää näiden ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Kalorien saanti vähenee ja auttaa sinua laihtumaan kuin että pelkästään söisit vähäkalorisesti ja liikkuisit enemmän. Tuotteella on kliinisesti todistettu teho. XL-S Medical Max Strengthin aktiiviaineet madaltavat verensokeria mikä vähentää makeanhimoa ja tasapainottaa verensokeria.

XL-S Medical Max Strenght on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike tehokkaaseen painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan rinnalle. Valmisteella on vakiintunut turvallisuusprofiili ja se on hyvin siedetty.

Valmiste ei sisällä keinotekoisia väriaineita, suolaa tai säilöntäaineita.

Annostelu:

Ota 2 tablettia 30 minuuttia ennen kahta pääateriaa.

Ainesosaluettelo:

Clavitanol™, luonnollinen yhdistelmä rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arbinioosia, Mikrokristallin cellulose, Hydroxipropylmetylcellulosa, Trikalciumfosfat, Magnesiumstearat.

Muut tiedot:

Tuotteen ominaisuudet:

  • Hillitsee makeanhimoa
  • Kliinisesti todistettu teho
  • Hyvin siedetty
  • Vähentää kaloriensaantia tavallisimmista ravintoaineista: hiilihydraateista, sokerista, rasvasta